Ziengs » 4 Resultaten gevonden

Ziengs

Ziengs bestaat al meer dan 64 jaar en is een oud familiebedrijf. In Nederland is Ziengs (met meer dan 75 winkels) nog steeds één van de betere schoenenwinkels. Dit blijkt wel it het feit dat ze de laatste jaren (2007 tot en met 2011) zijn uitgeroepen tot beste schoenenwinkel van Nederland. Alle medewerkers weten goed waarover zij het hebben en voorzien je graag van deskundig advies.

Deze rijke geschiedenis zet zich sinds een aantal jaar op het internet. In de Ziengs webwinkel kun je net zoals in de winkel terecht voor een uitgebreide collectie dameschoenen, maar ook voor vragen kun je per telefoon of e-mail bij Ziengs online terecht.

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je nieuwe schoenen of laarzen! Bezoek daarom regelmatig FashionVoordeel om de laatste Ziengs kortingscodes, acties of andere aanbiedingen te bekijken. Met een Ziengs code ontvang je bijvoorbeeld 10% extra korting of profiteer je van een ander leuk voordeeltje.

Mis geen Ziengs kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Ziengs acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Ziengs

 • Opruiming voordeel tot 70%
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Opruiming voordeel tot 70%

  Opruiming voordeel bij Ziengs! Nu tot 70% korting op meer dan 500 paar damesschoenen van Esprit, Mexx, Tommy en meer topmerken!

  5 July 2012 - einddatum onbekend
 • Zonnige prijzen bij Ziengs
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Zonnige prijzen bij Ziengs

  Profiteer van voordeel tijdens de zomerse weken bij Ziengs. Bijvoorbeeld €10,- korting op sandalen met sleehak van Cellini of slippers van Outfielder.

  31 May 2012 - einddatum onbekend
 • Ziengs Zomerse Weken
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Ziengs Zomerse Weken

  De Ziengs Zomerse Weken zijn begonnen. Nu korting op meer dan 250 modellen zoals ballerina's, pumps, sneakers, slippers en meer schoenen van topmerken!

  17 May 2012 - einddatum onbekend
 • Korting bij Ziengs

  Korting bij Ziengs

  €10,- korting met deze Ziengs kortingscode

  5 October 2011 - einddatum onbekend