Yves Rocher » 3 Resultaten gevonden

Yves Rocher

In 1959 fabriceerde de heer Rocher zijn eerste product gemaakt op basis van speenkruid. Zijn doel was om het de regio waar hij woonde een nieuwe economische impuls te geven en producten te maken die voor 100% bestonden uit plantaardige producten. Vandaag de dag maakt Yves Rocher nog steeds alleen maar producten die gemaakt zijn van plantaardige ingredienten, maar het productaanbod is sterk uitgebreid. Bij Yves Rocher kun je vandaag de dag terecht voor lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haarverzorging, parfum of voedingssuplementen. Wereldwijd zijn er meer dan 1.600 winkels (waarvan 120 in de Benelux) en gelukkig heeft Yves Rocher ook een overzichtelijke webshop waar je naast het kopen van de producten ook terecht kunt voor tips en informatie.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Yves Rocher kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Yves Rocher kortingscode of actie te missen. Met een Yves Rocher kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Yves Rocher kortingscode in tijdens het afrekenen bij Yves Rocher en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Yves Rocher kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Yves Rocher acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Yves Rocher

 • Yves Rocher voordeelcode

  Yves Rocher voordeelcode

  Laat je bestelling nu gratis thuisbezorgen met deze Yves Rocher voordeelcode. Vul de code in tijdens het afrekenen en profiteer van deze actie.

  22 June 2012 - einddatum onbekend
 • Zomerkorting bij Yves Rocher
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Zomerkorting bij Yves Rocher

  Samen met Yves Rocher kun je extra genieten van de zomer. Speciale zomer make-up, gezichtsverzorging, parfums en meer krijg je nu met 50% korting!

  7 June 2012 - einddatum onbekend
 • Gratis verzending bij Yves Rocher

  Gratis verzending bij Yves Rocher

  Vul deze Yves Rocher voordeelcode in tijdens het afrekenen en profiteer van een gratis verzending. Alleen nog dit weekend geldig dus weer er snel bij!

  18 May 2012 - einddatum onbekend