Victoria's Secret » 1 Resultaten gevonden

Victoria's Secret

Victoria's Secret is ontstaan in 1977. Het is opgestart in San Francisco door Roy Raymond. In eerste instantie schaamde hij zich voor het verkopen van lingerie, maar al snel was het een groot succes. In 1982 verkocht Roy Victoria's Secret aan The Limied. Ondanks de overname hield het merk de oorspronkelijke strategie vast en in de jaren negentig was het merk goed voor meer dan een miljard dollar omzet. Vandaag de dag zijn er wereldwijd meer dan 1000 Victoria's Secret lingeriewinkels en 100 speciale beautystores. Naast de winkels is Victoria's Secret ook bekend van de mooie marketingcampagnes met de Victoria's Secret Angels zoals Doutze Kroes, Adriana Lima, Tyra Banks, Alessandra Ambrossio en nog meer topmodellen.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Victoria's Secret kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Victoria's Secret kortingscode of actie te missen. Met een Victoria's Secret kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Victoria's Secret kortingscode in tijdens het afrekenen bij Victoria's Secret en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Victoria's Secret kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Victoria's Secret acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Victoria's Secret