Underfashion » 3 Resultaten gevonden

Underfashion

Underfashion is gespecialiseerd in de online verkoop van ondergoed, beenmode, lingerie en sportbeha's. De inkoop van de collectie gebeurt door Elma van Steenbergen. Elma heeft ruim 15 jaar ervaring als inkoopster bij een bekend warenhuis en sinds 2006 is ze voor zichzelf begonnen met hulp van haar echtgenoot Tim.

Doelstelling van Underfashion is om goede basics voor dames betaalbaar te maken op het internet. Dit met de service en advies die je in een groot warenhuis mag verwachten. Als je een vraag hebt kun je altijd een e-mail sturen naar info@underfashion.nl en je krijgt snel en deskundig een antwoord.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Underfashion kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Underfashion kortingscode of actie te missen. Met een Underfashion kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Underfashion kortingscode of Underfashion actiecode in tijdens het afrekenen bij Underfashion en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Underfashion kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Underfashion acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Underfashion

 • Underfashion SALE
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Underfashion SALE

  De Underfashion SALE is begonnen. Tot 60% korting op After Eden, Bonnie Doon, Sloggi en Triumph. Profiteer snel van de Underfashion SALE want op is op!

  14 June 2012 - einddatum onbekend
 • Korting op Ten Cate ondermode
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Korting op Ten Cate ondermode

  Nu bij Underfashion.nl kun je nu extra goedkoop shopppen voor ondermode van Ten Cate. Bestel 4 producten en krijg het goedkoopste product gratis.

  19 May 2012 - einddatum onbekend
 • Underfashion kortingscode

  Underfashion kortingscode

  Profiteer van 10% korting op de gehele collectie (inclusief de afgeprijsde artikelen) bij Underfashion.nl. Gebruik de kortingscode tijdens het afrekenen.

  7 January 2012 - einddatum onbekend