UGG Australia » 0 Resultaten gevonden

UGG Australia


Je zou het niet verwachten met deze warme stappers, maar van oorsprong komt UGG Australia van de warme zandstranden van Byron Bay. Hier gebruikten de surfers de schoenen van sheepskin te dragen om hun voeten droog en zandvrij te houden tussen het surfen door. De surfers op Byron Bay (ligt in het meest oostelijke punt van Australië) verbleven vaak weken op de stranden en omdat er zoveel sheepskin voorhanden was deden de surfers vaak een beroep op eenvoudige handgemaakte footies. Deze footies bleken ideaal om de voeten natuurlijk wam te houden en vocht af te voeren.

In 1978 ging Brian Smith met de overtuiging dat iedereen fan zou zijn van deze footies naar Californië. En hij had gelijk. Begin jaren waren de sheepskin footies uitgegroeid tot een symbool van de ontspannen cultuur van California. De UGG schoenen werden steeds populairder en lagen op een gegeven moment in elke winkel langs de Californische kust.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste UGG Australia kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een UGG Australia kortingscode of actie te missen. Met een UGG Australia kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de UGG Australia kortingscode in tijdens het afrekenen bij UGG Australia en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen UGG Australia kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van UGG Australia acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van UGG Australia

nr Helaas hebben wij nog geen kortingscodes of aanbiedingen gevonden voor deze winkel.