Sturdy » 2 Resultaten gevonden

Sturdy

In het centrum van Rotterdam is een leuk boetiekje genaamd Sturdy. Hier vind je echte musthaves van de beste Italiaanse merken zoals Roberta Biagi, Kontatto, Adele Fado en Denny Rose. Daarnaast vind je ook de hippe merken My Brand en Disney Coutrure. Je vindt bij Sturdy verschillende kledingstijlen. Van casual tot chique allemaal met die herkenbare Italiaanse stijl. Naast mooie kleding vind je bij Sturdy ook prachtige schoenen en tassen. Kortom het is echt de moeite om de winkel in de Pannekoekstraat is te bezoeken.

Voor liefhebbers die niet in de buurt van Rotterdam wonen is Sturdy een webwinkel begonnen. In de webwinkel kun je terecht voor de volledige collectie die je ook in de winkel vindt en door de duidelijke opzet zie je snel of er iets voor je tussenzit.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Sturdy kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Sturdy kortingscode of actie te missen. Met een Sturdy kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Sturdy kortingscode of Sturdy actiecode in tijdens het afrekenen bij Sturdy en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Sturdy kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Sturdy acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Sturdy