Scotch & Soda » 2 Resultaten gevonden

Scotch & Soda

Hoewel veel mensen Scotch & Soda pas een paar jaar kennen bestaat het al sinds 1985. Het is toen opgericht door de 24 jarige Laurent Hompes en had alleen een collectie herenkleding. In 2001 was er een herstart en is het merk volgens de nieuwe eigenaren veranderd van een "cheap copy" merk naar een merk met een stoere uitstraling. De laatste drie jaar is Scotch & Soda hard gegroeid en zijn er 30 eigen winkels geopend in Nederland, België en Duitsland. De hippe vintage look van Scotch & Soda is duidelijk een succes.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Scotch & Soda kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Scotch & Soda kortingscode of actie te missen. Met een Scotch & Soda kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Scotch & Soda kortingscode in tijdens het afrekenen bij Scotch & Soda en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Scotch & Soda kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Scotch & Soda acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Scotch & Soda

 • Sale up to 50%!
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Sale up to 50%!

  De SALE is nog steeds in volle gang bij Scoth & Soda. Profiteer van 50% korting op Scotch & Soda, Maison Scotch, Scotch Shrunk and Scotch R'Belle.

  20 July 2012 - einddatum onbekend
 • Scotch & Soda SALE
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Scotch & Soda SALE

  Nu extra korting op een groot aantal Maison Scotch items bij Scotch & Soda. Surf direct naar de webwinkel en profiteer van flinke kortingen.

  5 July 2012 - einddatum onbekend