Rituals » 1 Resultaten gevonden

Rituals

Rituals is in 2000 opgericht door Raymond Cloosterman. Het doel van Raymond is simpel: Met een beetje extra aandacht voor de kleine dingen van het leven, verander je saaie dagelijkse routines in heerlijke ontspannen momenten. Die verwenmomenten worden gecreëerd met unieke producten van hoge kwaliteit die variëren van lichaams- en gezichtsverzorging, yogakleding en badlinnen tot geurkaarsen, parfum, make-up en thee.

Rituals staat vermeld in de gids van de Sticihting Proefdiervrij. Oftewel de producten worden niet op dieren getest, maar op vrijwilligers. De volledige Rituals lijn is te gebruiken door vegetariërs.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Rituals kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Rituals kortingscode of actie te missen. Met een Rituals kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Rituals kortingscode in tijdens het afrekenen bij Rituals en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Rituals kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Rituals acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Rituals