Primark » 0 Resultaten gevonden

Primark

Primark is vanaf het begin een groot succesverhaal. De eerste winkel werd in 1969 geopend in Dublin, Ierland. Dit was meteen een succes en daarom volgden snel nog vier winkels rondom Dublin. Rond 1973 waren er 18 winkels in Ierland en werden de eerste winkels geopend in Groot-Britannie. Pas in 2008 is de eerste Primark vestiging in Rotterdam geopend. Inmiddels zit er ook een Primark in Hoofddorp en Zaandam en telt het een totaal van 240 winkels.

De kleding bij Primark is goed betaalbaar, maar vooral ook modieus. Je vindt er handige basics en de laatste mode. Lingerie, broeken, jassen, armbanden en zelfs voor schoenen kun je bij Primark terecht.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Primark kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Primark kortingscode of actie te missen. Met eenPrimark kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Primark kortingscode in tijdens het afrekenen bij Primark en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Primark kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Primark acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Primark

nr Helaas hebben wij nog geen kortingscodes of aanbiedingen gevonden voor deze winkel.