Paris2day » 4 Resultaten gevonden

Paris2day

Paris2day.nl heeft een uitgebreide collectie dameskleding tegen zeer betaalbare prijzen. De collectie bestaat uit schoenen, broeken, jeans, shirts, jassen, tunieken, truien, tassen en accessoires. Je kunt online je complete outfit bestellen.

Paris2day.nl werkt volgens het Fast Fashion Concept. Snelwisselende, unieke, betaalbare collecties. Door de snelle wisselingen van de collectie kan Paris2day.nl snel inspelen op nieuwe trends. De website wordt om de twee weken oorzien van nieuwe items en aanvullingen. Kortom, altijd een reden om regelmatig de Paris2day te bezoeken.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Paris2day kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Paris2day kortingscode of actie te missen. Met een Paris2day kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Paris2day kortingscode of in tijdens het afrekenen bij Paris2day en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Paris2day kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Paris2day acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Paris2day

 • Paris2day kortingscode (20%)
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Paris2day kortingscode (20%)

  Nu 20% korting op de complete collectie bij Paris2day. Vul de kortingscode in tijdens het afrekenen en de korting wordt direct verrekend in je winkelmandje.

  21 November 2012 - 6 jaren verlopen
 • Paris2day kortingscode (50%)

  Paris2day kortingscode (50%)

  De totale uitverkoop is begonnen bij Paris2day. Gebruik deze Paris2day kortingscode voor 50% korting op de complete zomercollectie.

  10 August 2012 - einddatum onbekend
 • Nu alles met 20% korting

  Nu alles met 20% korting

  Nu op alles 20% korting. Kleding, tassen, accesoires, schoenen en meer! Surf snel naar Paris2day en gebruik deze kortingscode.

  19 July 2012 - einddatum onbekend
 • Paris2day kortingscode

  Paris2day kortingscode

  Nu vier dagen lang 25% korting op de allernieuwste modecollectie bij Paris2day. Vul de kortingscode in tijdens het afrekenen en profiteer direct.

  19 June 2012 - einddatum onbekend