Nike » 4 Resultaten gevonden

Nike

Waarschijnlijk het bekendste sportmerk ter wereld, Nike. In 1962 begonnen Phil Knight en Bill Bowerman het bedrijf Blue Ribbon Sports. In 1978 veranderden ze de naam in Nike. De naam van de Griekse godin van de overwinning. Inmiddels heeft Nike miljarden dollar omzet per jaar over de gehele wereld. Het hoofdkantoor voor Europa is sinds 1999 gevestigd in Hilversum.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Nike kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Nike kortingscode of actie te missen. Met een Nike kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Nike kortingscode in tijdens het afrekenen bij Nike en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Nike kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Nike acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Nike

 • Nieuwe Nike kortingscode
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Nieuwe Nike kortingscode

  Laat je bestelling op de officiële Nike website gratis thuisbezorgen. Vul deze kortingscode in tijdens het afrekenen en betaal geen verzendkosten!

  20 May 2012 - einddatum onbekend
 • Gratis bezorging bij Nike

  Gratis bezorging bij Nike

  Aan het shoppen voor een r nieuwe sneakers? Kijk dan in de webwinkel van Nike en gebruik deze code tijdens het afrekenen om geen verzendkosten te betalen

  17 May 2012 - einddatum onbekend
 • Gratis verzending bij Nike

  Gratis verzending bij Nike

  Laat je bestelling in de Nike online store gratis thuisbezorgen met deze kortingscode. Vul de code in tijdens het afrekenen en bespaar op je verzendkosten.

  8 May 2012 - einddatum onbekend
 • Gratis verzending bij Nike

  Gratis verzending bij Nike

  Vul deze Nike promotiecode in tijdens je bestelling bij Nike en laat je bestelling gratis thuisbezorgen. Geldig bij een besteding vanaf € 75,-.

  25 April 2012 - einddatum onbekend