My Wardrobe » 2 Resultaten gevonden

My Wardrobe

Op My Jewellery kun je terecht voor exclusieve items zoals kettingen, armbanden, oorbellen, ringen, horloges en meer accessoires. Het is een aantal jaar geleden opgericht door Sharon Hilgers die al jong in de weer was met eigen creaties en deze tentoonstelde op braderieën. Tijdens haar studie in Parijs heeft ze contacten opgedaan met prachtige en trendy sieradenmerken die naast haar eigen collectie worden aangeboden op haar website.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste My Jewellery kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een My Jewellery kortingscode of actie te missen. Met een My Jewellery kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de My Jewellery kortingscode in tijdens het afrekenen bij My Jewellery en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen My Wardrobe kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van My Wardrobe acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van My Wardrobe

 • My Wardrobe korting (20%)

  My Wardrobe korting (20%)

  Nu 20% korting op je bestelling bij My Wardrobe met deze kortingscode. Vul de code in tijdens het afrekenen en de korting wordt direct verrekend.

  8 April 2013 - 5 jaren verlopen
 • Geen verzendkosten

  Geen verzendkosten

  Betaal geen verzendkosten met deze My Wardrobe kortingscode. De minimale bestelwaarde om te profiteren van deze My Wardrobe actie is €150,-.

  2 March 2012 - einddatum onbekend