My Jewellery » 2 Resultaten gevonden

My Jewellery

Op My Jewellery kun je terecht voor exclusieve items zoals kettingen, armbanden, oorbellen, ringen, horloges en meer accessoires. Het is een aantal jaar geleden opgericht door Sharon Hilgers die al jong in de weer was met eigen creaties en deze tentoonstelde op braderieën. Tijdens haar studie in Parijs heeft ze contacten opgedaan met prachtige en trendy sieradenmerken die naast haar eigen collectie worden aangeboden op haar website.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste My Jewellery kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een My Jewellery kortingscode of actie te missen. Met een My Jewellery kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de My Jewellery kortingscode in tijdens het afrekenen bij My Jewellery en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen My Jewellery kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van My Jewellery acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van My Jewellery

 • My Jewellery SALE
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  My Jewellery SALE

  Gek op trendy sieraden? Kijk dan snel op de speciale My Jewellery actiepagina en koop armbanden, ringen en kettingen met flinke korting!

  7 April 2013 - 5 jaren verlopen
 • My Jewellery kortingscode
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  My Jewellery kortingscode

  Voor exclusieve ringen, armbanden en meer accessoires moet je echt even kijken bij My Jewellery. Zeker nu je 15% extra korting krijgt met deze kortingscode!

  21 May 2012 - einddatum onbekend