Miss Lipgloss » 2 Resultaten gevonden

Miss Lipgloss

Cynthia is sinds 2006 het gezicht van Miss Lipgloss. Ze is gek op alles wat met cosmetia en beauty te maken heeft en deelt dit dagelijks met 30.000 bezoekers. Na haar VWO is ze gestart met een opleiding journalistiek, maar na haar propedeuse kon ze dit niet meer combineren met haar telkens groter wordende blog, Misslipgloss.nl. Op Misslipgloss.nl lees je alles over beauty producten en kun je ook de kritische reacties lezen van trouwe bezoekers.

Vanzelfsprekend kon een eigen winkel niet uitblijven en die is er inmiddels gekomen. Op Shop.Misslipgloss.nl vind je overzicht van de beste gezichtsverzorging, nagelverzorging, handverzorging, parfum en andere beautyproducten. Alle bekende cosmeticamerken zijn vertegenwoordigd en dagelijks is er een "daily must have".

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Miss Lipgloss kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Miss Lipgloss kortingscode of actie te missen. Met een Miss Lipgloss kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Miss Lipgloss kortingscode in tijdens het afrekenen bij Miss Lipgloss en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Miss Lipgloss kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Miss Lipgloss acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Miss Lipgloss

 • Gratis verzending
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Gratis verzending

  Nu gratis verzending in de webwinkel van Miss Lippgloss. Profiteer nog tot het het einde van deze week van deze interessante actie.

  20 July 2012 - einddatum onbekend
 • Misslipgloss EK actie
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Misslipgloss EK actie

  Ben je al klaar voor de oranje look om de jongens aan te moedigen? Kijk nu in de winkel van Misslipgloss voor 15% korting op alle oranje items.

  7 June 2012 - einddatum onbekend