Marjon Snieders » 5 Resultaten gevonden

Marjon Snieders

Marjon Snieders is geboren en getogen in Valkenswaard.Na haar studie HEAO in Arnhem heeft ze bij verschillende modelabels gewerkt zoals Esprit en Peek en Kloppenburg. Daarnaast heeft Marjon veel kennis opgedaan in de schoenenzaak van haar moeder. In 2010 heeft ze uiteindelijk zelfs de winkel van haar moeder overgenomen. Vanaf dat moment is het snel gegaan. In 2011 opent Marjon haar 3e winkel in Roermond. De missie van Marjon is om een exclusieve schoenenwinkel te zijn met topmerken, maar om het ook toegankelijk te houden. Vandaar ook de lancering van haar eigen webshop. Net zoals in de fysieke winkels kun je hier terecht voor exclusieve merken zoals Tods, Hogan en Marc Jacobs.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Marjon Snieders kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Marjon Snieders kortingscode of actie te missen. Met een Marjon Snieders kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Marjon Snieders kortingscode of Marjon Snieders actiecode in tijdens het afrekenen bij Marjon Snieders en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Marjon Snieders kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Marjon Snieders acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Marjon Snieders

 • Marjon Snieders uitverkoop
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Marjon Snieders uitverkoop

  In de online uitverkoop van Marjon Snieders vind je een uitgebreid assortiment designerschoenen met flinke kortingen. Profiteer nu!

  25 June 2012 - einddatum onbekend
 • Marjon Snieders SALE
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Marjon Snieders SALE

  De Marjon Snieders SALE is aangevuld met nieuwe schoenen. Kijk nu of je nog mooie exclusieve schoenen van Tods of Marc Jacobs met korting kunt kopen.

  19 May 2012 - einddatum onbekend
 • Hunter Laarzen met 50% korting
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Hunter Laarzen met 50% korting

  Bij Marjon Snieders deze week trendy Hunter laarzen voor de helft van de prijs. Alleen deze week te koop op de website van Marjon Snieders dus wees op tijd!

  13 March 2012 - einddatum onbekend
 • Marjon Snieders SALE
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Marjon Snieders SALE

  Schoenen in de uitverkoop bij Marjon Snieders. De SALE is nu officieel begonnen. 50% Korting op moccasins, ballerina's, pumps en laarzen!

  16 January 2012 - einddatum onbekend
 • Prada in de uitverkoop
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Prada in de uitverkoop

  Alle modellen van Prada schoenen zijn momenteel in de uitverkoop bij Marjon Snieders. Met 50% korting is dit je kans op een paar echte Prada's.

  8 January 2012 - einddatum onbekend