Levi's » 0 Resultaten gevonden

Levi's

Levi's is opgericht rond 1850 en opgestart door de Amerikaan Oskar Levi Straus. Hij begon in New York samen met twee vrienden een fabriek voor stoffen en kleding. Zijn vriend en tevens kleermaker genaamd Jacob Davis kwam op het idee om broeken te verstevigen met denim en klinknagels. Dit was het begin van de spijkerbroek zoals wij die nu kennen. Inmiddels is Levi's een miljardenbedrijf wat naast de bekende 501 Levi jeans ook andere items maakt zoals t-shirts, schoenen, tassen en jassen.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Levi's kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Levi's kortingscode of actie te missen. Met een Levi's kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Levi's kortingscode in tijdens het afrekenen bij Levi's en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Levi's kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Levi's acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Levi's

nr Helaas hebben wij nog geen kortingscodes of aanbiedingen gevonden voor deze winkel.