John Beerens » 1 Resultaten gevonden

John Beerens

John Beerens is vooral bekend van het televisie programma Salon Take Over. Als eigenaar van verschillende schoonheidssalons helpt hij in dit programma noodlijdende kapsalons. Hij geeft deze salons tips en helpt bij een frisse start.

Voorheen moest je voor de beautytips van John Beerens naar één van zijn salons, maar tegenwoordig is dat niet meer nodig. In zijn webshop kun je de beste producten bestellen en daarnaast kun je John zijn blog volgen voor stylingtips en de laatste ontwikkelingen. In de webshop kun je onder andere terecht voor producten van exclusieve merken zoals J Beverly Hills, maar ook föhns en stijltangen.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste JohnBeerens.com kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een JohnBeerens.com kortingscode of actie te missen. Met een JohnBeerens.com kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de JohnBeerens.com kortingscode in tijdens het afrekenen bij JohnBeerens.com en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen John Beerens kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van John Beerens acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van John Beerens