Intreza » 1 Resultaten gevonden

Intreza

Sinds begin oktober 2011 is Intreza.nl online. Het doel van Intreza is om een uitgebreid aanbod schoenen aan te bieden, de laatste trends te volgen en veel online shopgemak te bieden. Alle soorten schoenen en merken kun je vinden bij Intreza. Van stoere boots tot trendy pumps en van Invito tot en met Steve Madden.

Omdat Intreza onderdeel is van de Macintosh Retail Group waar ook Invito, Manfield en Scapino onder vallen is Intreza geen onbekende in de schoenenwereld. Dit zie je ook duidelijk terug in de webshop die overzichtelijk is opgezet zonder addertjes onder het gras. Het bestelproces heeft geen verborgen kosten en Intreza is dan ook echt een aanrader om af en toe even te kijken voor een paar mooie schoenen.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Intreza kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Intreza kortingscode of actie te missen. Met een Intreza kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Intreza kortingscode of Intreza actiecode in tijdens het afrekenen bij Intreza en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Intreza kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Intreza acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Intreza