Intimobella » 1 Resultaten gevonden

Intimobella

Intimobella is een unieke online lingerie winkel. Erica Colman heeft na 15 jaar ervaring met het inkopen van lingerie de webwinkel Intimobella opgezet en weet door haar ervaring exact wat een vrouw nodig heeft. het maakt daarbij niet uit of welke maat je hebt.

In de webwinkel vind je een compleet aanbod van corrigerende lingerie, shorts, slips, bh's en meer lingerie items. De artikelen zijn scherp geprijsd en worden gratis verzonden.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Intimobella kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Intimobella kortingscode of actie te missen. Met een Intimobella kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Intimobella kortingscode in tijdens het afrekenen bij Intimobella en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Intimobella kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Intimobella acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Intimobella