ICI Paris XL » 2 Resultaten gevonden

ICI Paris XL

ICI Paris is gestart door de heer en mevrouw Brenig in 1968. Familie Brenig opende in het Belgische Elsene de eerste ICI Paris a lxelles. lXelles is een bekende wijk in Brussel waar toen de tijd nog niet veel beautyproducten te koop waren. Het doel van de eigenaren was om de bekende producten uit Parijs naar 'lXelles te halen. Zo is de naam geboren; ICI Paris XL!

Omdat de winkel snel een groot succes was werden er snel nieuwe ICI Paris XL vestigingen geopend. Inmiddels zijn er 247 winkels verspreid over de Benelux met 133 in Nederland.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste ICI Paris XL kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een ICI Paris XL kortingscode of actie te missen. Met een ICI Paris XL kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de ICI Paris XL kortingscode of ICI Paris XL actiecode in tijdens het afrekenen bij ICI Paris XL en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen ICI Paris XL kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van ICI Paris XL acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van ICI Paris XL

 • Korting op het gehele assortiment
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Korting op het gehele assortiment

  Nu zonder ICI Paris coupon code 19% korting op het complete ICI Paris XL assortiment. Alleen deze week zonder BTW shoppen bij ICI Paris XL.

  27 June 2012 - einddatum onbekend
 • ICI Paris XL coupon code

  ICI Paris XL coupon code

  Nu 20% korting op het complete ICI Paris XL assortiment met deze coupon code. De korting is geldig op het complete assortiment dus sla je slag bij ICI Paris!

  29 May 2012 - einddatum onbekend