FashionMania » 3 Resultaten gevonden

FashionMania

FashionMania is zoals ze zelf zeggen de webwinkel voor de echte fashion addicts. De webshop is in 2009 opgestart door de Italiaanse zussen Laura en Simona Kaaijk. Ze hebben een snel wisselende collectie vol met stijlvolle items zoals betaalbare basics, jurkjes, shirts en meer. Veel van de items wordt in Italië ingekocht. Daarnaast kun je niet alleen om te shoppen bij FashionMania terecht. Op de website van de zuster Kaaijk vind je ook regelmatig stijltips.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste FashionMania kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een FashionMania kortingscode of actie te missen. Met een FashionMania kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de FashionMania kortingscode in tijdens het afrekenen bij FashionMania en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen FashionMania kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van FashionMania acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van FashionMania

 • Gratis verzending bij FashionMania
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Gratis verzending bij FashionMania

  Tot en met het einde van de maand betaal je bij FashionMania geen verzendkosten. Bespaar je toch weer mooi €2,95 op je bestelling.

  27 July 2012 - einddatum onbekend
 • FashionMania korting

  FashionMania korting

  Nu 25% korting met deze FashionMania koringscode op alle tops en tunieken. Kijk snel in de FashionMania webwinkel en profiteer direct.

  12 July 2012 - einddatum onbekend
 • FashionMania kortingscode

  FashionMania kortingscode

  De eerste FashionMania kortingscode op kledingcodes.nl! Vul de code in tijdens het afrekenen en bespaar 20% op je aankoop!

  1 May 2012 - einddatum onbekend