Expresso » 3 Resultaten gevonden

Expresso

Expresso is een Nederlands modemerk waar wij trots op mogen zijn. Het heeft een duidelijk eigen stijl en vrouwelijke signatuur. Niet gek want zowel de oprichters als meer dan 70% van het Expresso team is vrouw. En wie kan er nou mooiere kleding maken voor een vrouw dan de vrouw zelf. Elegantie, comfort en originaliteit zijn de sleutelwoorden bij Expresso.

Doelstelling van Expresso is om vrouwen te helpen hun sterkste kanten te laten zien en punten waar je minder tevreden over bent iets te verbergen. De collecties beschikken dan ook over een ideale pasvorm en gaan vanaf maat 34 tot en met maat 46.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Expresso kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Expresso kortingscode of actie te missen. Met een Expresso kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Expresso kortingscode of Expresso actiecode in tijdens het afrekenen bij Expresso en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Expresso

Mis geen Expresso kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Expresso acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Expresso

 • Expresso Summer SALE
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Expresso Summer SALE

  Nu 50% korting op de complete zomercollectie van Expresso. Bezoek een Expresso winkel of shop gemakkelijk in de Expresso webshop.

  27 June 2012 - einddatum onbekend
 • Expresso SALE
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Expresso SALE

  De SALE is ook gestart in de webwinkel van Expresso. Surf naar de speciale SALE actiepagina en profiteer van 30% korting op de complete Expresso collectie.

  14 June 2012 - einddatum onbekend
 • Expresso coupon code

  Expresso coupon code

  Nu extra korting bij Expresso met deze Expresso coupon code. Vul de code in tijdens het afrekenen en ontvang 30% korting op de complete Expresso collectie!

  12 June 2012 - einddatum onbekend