Dolcis » 3 Resultaten gevonden

Dolcis

Volgens Dolcis is je outfit pas echt compleet met een paar mooie schoenen. Daarom is Dolcis altijd opzoek naar nieuwe schoenen en hebben ze een breed aanbod. Wat je voorkeur of stijl ook is, Dolcis heeft bijna altijd wel een model wat aansluit bij je wensen. En ook voor tassen kun je prima bij Dolcis terecht.

Momenteel heeft Dolcis meer dan 100 winkels door heel Nederland. Je kunt een bestelling dus retoursturen, maar vaak is het makkelijker om zoeken naar de dichtstbijzijnde Dolcis winkel. Het is dan ook mogelijk om de schoenen meteen te ruilen voor een andere maat.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Dolcis kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Dolcis kortingscode of actie te missen. Met een Dolcis kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Dolcis kortingscode of Dolcis actiecode in tijdens het afrekenen bij Dolcis en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Dolcis kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Dolcis acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Dolcis

 • Tweede paar voor €30,-
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Tweede paar voor €30,-

  Voordelig schoenen kopen? Kijk dan nu bij Dolcis! Hier ontvang je op een speciale selectie van schoenen elk tweede paar voor slechts €30,-.

  2 May 2012 - einddatum onbekend
 • Tot 50% korting
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Tot 50% korting

  Op zoek naar nieuwe laarzen? Kijk dan nu bij Dolcis! Een speciale selectie van laarzen kun je nu met korting (tot wel 50%) kopen bij Dolcis.

  27 February 2012 - einddatum onbekend
 • Tot 60% korting
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Tot 60% korting

  Het is nu extra goedkoop winkelen bij Dolcis. Tot wel 60% korting op meer dan 100 modellen van merken zoals Shick, No Stress en Hush Puppies.

  16 January 2012 - einddatum onbekend