DenimTrend » 3 Resultaten gevonden

DenimTrend

DenimTrend is de online winkel van de fysieke winkel 3-Trend. De winkel ligt in Boxtel en staat vooral bekend om zijn grote aanbod hippe jeans voor dames. Je kunt hier gezellig even rondkijken en als je hulp nodig hebt is er altijd een medewerker om je goed verder te helpen. Maar ook in de webwinkel kun je heerlijk rondkijken. Je krijgt hier geen overheerlijke cappuchino of espresso, maar de DenimTrend website is overzichtelijk ingedeeld en met een paar klikken zie je al of DenimTrend iets leuks heeft voor je. En met meer dan 3000 spijkerbroeken is de kans klein dat DenimTrend geen passende spijkerbroek voor je heeft.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste DenimTrend kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een DenimTrend kortingscode of actie te missen. Met een DenimTrend kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de DenimTrend kortingscode in tijdens het afrekenen bij DenimTrend en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen DenimTrend kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van DenimTrend acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van DenimTrend

 • Denimtrend couponcode

  Denimtrend couponcode

  Nieuwe Denimtrend couponcode om extra te besparen op je aankoop. Vul de couponcode in tijdens het afrekenen en ontvang 15% korting op je bestelling!

  3 May 2012 - einddatum onbekend
 • Bestel met 5% korting

  Bestel met 5% korting

  Gebruik deze DenimTrend kortingscode voor 5% extra korting op je bestelling. Bijvoorbeeld voor een nieuwe jeans van Dept, JC Rags of Supertrash!

  16 January 2012 - einddatum onbekend
 • DenimTrend kortingscode

  DenimTrend kortingscode

  Betaal nu nog minder voor je jeans bij DenimTrend met deze kortingscode. Dankzij deze DenimTrend kortingscode ontvang je 20% korting op je bestelling.

  8 January 2012 - einddatum onbekend