Daka » 1 Resultaten gevonden

Daka

Daka is in 1965 opgericht door Peter en Anke Dankaart in Rotterdam. Inmiddels heeft het bedrijf 7 winkels (waaronder een Daka Superstore van 4500 m2 op de Abraham van Stolkweg) en meer dan 150 mederwerkers. De Daka winkels vind je in Rotterdam, Zoetermeer, Leidschendam, maar als er geen vestiging in de buurt is kun je sinds kort ook terecht in de Daka webwinkel. Hier vind je de laatste trends op het gebied van sportmode (tennis, wintersport, voetbal, hardlopen, fitness) en een altijd scherp geprijsde collectie. Alle A-merken zijn vertegenwoordigd.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Daka kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Daka kortingscode of actie te missen. Met een Daka kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Daka kortingscode in tijdens het afrekenen bij Daka en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Daka kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Daka acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Daka

  • Daka actiecode

    Daka actiecode

    Tijdens de Daka summersale krijg je 5 dagen lang 25% korting of 50% op veel topmerken. Vul de Daka actiecode in tijdens het afrekenen en bespaar direct.

    13 June 2012 - einddatum onbekend