Cha Ibiza » 1 Resultaten gevonden

Cha Ibiza

De webwinkel Cha Ibiza is opgericht door de half Nederlandse en half Midden Afrikaanse designer & founder, Alisha Staats. Door haar constante passie voor mode en mooie (veelal natuurlijke) materialen was het logisch dat ze na haar studie Fashion Management iets unieks en persoonlijks zou creëren. Dit begon met het idee om één product te ontwikkelen, maar snel werd dit een volledige collectie met riemen, boots, leren tassen en meer fashion must haves.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Cha Ibiza kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Cha Ibiza kortingscode of actie te missen. Met een Cha Ibiza kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Cha Ibiza kortingscode of Cha Ibiza actiecode in tijdens het afrekenen bij Cha Ibiza en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Cha Ibiza kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Cha Ibiza acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Cha Ibiza

  • Cha Ibiza kortingscode

    Cha Ibiza kortingscode

    Maar liefst 30% korting met deze Cha Ibiza kortingscode op echte Cha Boots. Volledig gevoerde boots met 100% schapenvacht! Heerlijk warm in de winter.

    7 January 2012 - einddatum onbekend