Body Shop » 6 Resultaten gevonden

Body Shop

The Body Shop opende haar eerste winkel in 1976 in Bringhton. Vanaf 1982 gaat het snel met The Body Shop en gaan er twee nieuwe winkels per maand open. Inmiddels is The Body Shop actief in meer dan 39 landen en is duidelijk dat de speciale formule een grandioos succes is. Vanuit de overtuiginig dat er maar één weg naar schoonheid is (namelijk de natuurlijke weg) verkoopt The Body Shop producten die uiterst effectief zijn om je schoonheid het beste te laten uitkomen.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Body Shop kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Body Shop kortingscode of actie te missen. Met een Body Shop kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Body Shop kortingscode of Body Shop actiecode in tijdens het afrekenen bij Body Shop en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Body Shop kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Body Shop acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Body Shop

 • The Body Shop kortingscode

  The Body Shop kortingscode

  Maak kennis met de producten van de The Body Shop en krijg 20% korting op je eerste bestelling. Daarnaast krijg je een gratis verzending.

  25 July 2012 - einddatum onbekend
 • Korting op alle damesgeuren
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Korting op alle damesgeuren

  Korting op alle damesgeuren bij The Body Shop. Profiteer van 25% korting op alle geuren (geldig zolang de voorraad strekt en maximaal 5 per klant).

  26 April 2012 - einddatum onbekend
 • Gratis bezorging
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Gratis bezorging

  Vandaag worden vrouwen overal ter wereld in het zonnetje gezet. Zo ook bij The Body Shop! Vandaag de hele dag gratis verzending op alle Body Shop producten.

  8 March 2012 - einddatum onbekend
 • The Body Shop kortingscode

  The Body Shop kortingscode

  Profiteer van gratis verzending en 20% korting op je aankoop bij The Body Shop met deze kortingscode. Geldig tot het einde van de maand.

  1 March 2012 - einddatum onbekend
 • Korting bij The Body Shop
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Korting bij The Body Shop

  Ontvang nu een Body Shop kortingscode voor 20% korting op je aankoop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en de code zit direct in je e-mail.

  28 February 2012 - einddatum onbekend
 • Body Shop kortingscode

  Body Shop kortingscode

  Gebruik deze Body Shop kortingscode voor 20% korting en een gratis verzending van je bestelling. Koop nu met korting bij The Body Shop!

  27 February 2012 - einddatum onbekend