Blue Tomato » 2 Resultaten gevonden

Blue Tomato

Blue Tomato is opgericht in 1994 door Gerfried Schuller. Blue Tomato bestond toen uit een kleine snowboardwinkel in Schadmig. In 1997 werd de eerste versie van de online winkel geopend. Vandaag de dag levert Blue Tomato aan consumenten over de hele wereld en heeft daarnaast ook nog een aantal winkels in Wenen, Schladming, Haus, Obertaum, en Graz, Totaal heeft Blue Tomato meer dan 100 werknemers waarvan 60 werknemers zich volledig met de webshop bezighouden.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Blue Tomato kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Blue Tomato kortingscode of actie te missen. Met een Blue Tomato kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Blue Tomato kortingscode in tijdens het afrekenen bij Blue Tomato en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Blue Tomato kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Blue Tomato acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Blue Tomato

 • Korting op bikini's
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Korting op bikini's

  Heb je een nieuwe bikini nodig? Kijk dan bij Blue Tomato! Daar krijg je momenteel namelijk 40% korting op alle bikini's in de SALE.

  4 July 2012 - einddatum onbekend
 • Gratis slippers bij Blue Tomato
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Gratis slippers bij Blue Tomato

  Nu gratis slippers als je boardshorts of een bikini koopt bij Blue Tomato. Een waardebon is niet nodig. Surf direct naar de Blue Tomato website en bestel.

  5 June 2012 - einddatum onbekend