Blue Blood » 0 Resultaten gevonden

Blue Blood

Blue Blood is opgericht in 2003 door Jason Denham en Steve te Pas (Steve te Pas was eerder verantwoordelijk voor de introductie van Evisu in Europa). De naam Blue Blood is door de bedenkers gekozen vanwege de voorliefde voor denim. De blauwe kleur van denim stroomt door hun aderen. Het motto van Blue Blood is "voor onze vrienden". Dit is namelijk ook hoe het merk begonnen is. De bedenkers wilden het "snelle" uit de mode halen: en teruggaan naar het maken van opmerkelijke producten met stijl en persoonlijkheid. Iets wat gezien de populariteit van het merk geslaagd is.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Blue Blood kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Blue Blood kortingscode of actie te missen. Met een Blue Blood kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Blue Blood kortingscode of Blue Blood actiecode in tijdens het afrekenen bij Blue Blood en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Blue Blood kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Blue Blood acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Blue Blood

nr Helaas hebben wij nog geen kortingscodes of aanbiedingen gevonden voor deze winkel.