America Today » 1 Resultaten gevonden

America Today

In 1989 hebben drie Nederlandse vrienden een winkel geopend in de Sarphatistraat in Amsterdam met als doel Amerikaanse merken zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Zo ontstond de eerste America Today. Door de jaren heen is het concept verder ontwikkeld en verkoopt America Today ook veel kleding van het eigen merk. Inmiddels zijn er 50 America Today winkels in Nederland, 8 in België, 2 in Frankrijk en 1 in Luxemburg. In 2006 is America Today overgenomen en maakt het deel uit van ERB (Excellent Retail Brands) wat ook de eigenaar is van Cool Cat, MS en Sapph.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste America Today kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een America Today t kortingscode of actie te missen. Met een America Today kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de America Today kortingscode in tijdens het afrekenen bij America Today en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen America Today kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van America Today acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van America Today

 • Korting bij America Today (20%)
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Korting bij America Today (20%)

  Als je van plan bent iets te kopen bij America Today moet je niet vergeten je Fashionista mee te nemen. Met je Fashionista ontvang je nu 20% korting bij het afrekenen aan de kassa.

  4 August 2012 - einddatum onbekend