Aktiesport » 2 Resultaten gevonden

Aktiesport

Aktiesport is samen met Perrysport één van de grootste sportretail ketens In Nederland. Momenteel heeft Aktiesport meer dan 130 vestigingen in Nederland. Naast Nederland is Aktiesport ook actief in Duitsland en België. Het assortiment bestaat uit de laatste items van de betere sportmerken. Aktiesport biedt zowel schoenen, kleding en accessoires aan, waarvan een gedeelte in samenwerking met de sportmerken exclusief voor Aktiesport ontwikkeld wordt. Dit alles is op zich al bijzonder, maar werkelijk uniek aan Aktiesport is het prijsniveau. Standaard, dus los van acties en aanbiedingen, ligt de gemiddelde prijs al zo'n 10% lager dan bij aanbieders van vergelijkbare artikelen.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste Aktiesport kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een Aktiesport kortingscode of actie te missen. Met een Aktiesport kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de Aktiesport kortingscode in tijdens het afrekenen bij Aktiesport en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen Aktiesport kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van Aktiesport acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van Aktiesport

 • Aktiesport uitverkoop
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Aktiesport uitverkoop

  Nu bij Aktiesport 25% korting op de complete collectie. Ideaal als je nog zoekt naar nieuwe hockeykleding of tenniskleding. Een kortingscode is niet nodig!

  26 May 2012 - einddatum onbekend
 • Aktiesport betaalt jouw BTW
  Klik voor actie
  click to copy & open site

  Aktiesport betaalt jouw BTW

  Leuke actie bij Aktiesport. Op een groot aantal artikelen uit het assortiment betaal je komende weken geen BTW. Bespaar je toch mooi 19% op je aankoop!

  19 May 2012 - einddatum onbekend