A Beautiful Story » 2 Resultaten gevonden

A Beautiful Story

A Beautiful Story is opgericht door Cathelijne Lania. Ze was werkzaam op de marketing afdeling van Douwe Egberts en had al een tijdje het idee iets meer voor de wereld te willen betekenen. Samen met een kleine fairtrade zilverfabriek is ze speciale en unieke sieraden gaan bedenken om via een eigen website te verkopen. De filosofie van A Beautiful Story is dat wij door mooie producten te kopen die op een eerlijke manier gemaakt zijn mensen helpen in ontwikkelingslanden.

Op FashionVoordeel vind je een overzicht van de beste A Beautiful Story kortingscodes en acties. Betaal dus nooit teveel en bezoek FashionVoordeel regelmatig om nooit meer een A Beautiful Story kortingscode of actie te missen. Met een A Beautiful Story kortingscode profiteer je bijvoorbeeld van extra korting of een gratis verzending. Vul de A Beautiful Story kortingscode in tijdens het afrekenen bij A Beautiful Story en in de meeste gevallen wordt de korting direct verrekend.

Mis geen A Beautiful Story kortingscode of actie meer!

Like FashionVoordeel op Facebook en betaal nooit teveel doordat je altijd als eerste op de hoogte bent van A Beautiful Story acties en andere interessante kortingen of aanbiedingen.

Meer kortingscodes en acties van A Beautiful Story