Samenwerken met FashionVoordeel?

Met maandelijks ruim 10.000  bezoekers, een nieuwsbrief en verschillende social media kanalen is FashionVoordeel de plek om fashion gerelateerde acties onder de aandacht te brengen. Dit is mogelijk met een kortingscode die gekoppeld is aan een actie, maar het mag ook een aanbieding of  SALE zijn die extra aandacht nodig heeft. Samenwerken met FashionVoordeel kan onder andere op de volgende manieren:

Toevoegen van een webwinkel
Als een webwinkel relevant is voor de bezoekers van FashionVoordeel en nog niet vermeld staat op website (hier vindt u het complete overzicht van aangesloten webwinkels) horen wij graag van je. Stuur een e-mail naar info[apestaartje]fashionvoordeel.nl met een korte omschrijving van de webwinkel en een logo. De redactie van FashionVoordeel zal de aanmelding beoordelen.

Toevoegen van een actie of kortingscode
Staat de winkel al op FashionVoordeel en heb je een leuke actie voor onze bezoekers? Neem dan contact met ons door een e-mail te sturen naar info[apestaartje]fashionvoordeel.nl en stuur ons de volgende gegevens:

- Korte omschrijving van de actie
- Kortingscode (indien relevant voor deze actie)
- De start- en einddatum van de actie
- Aanvullende voorwaarden zoals een minimaal bestelbedrag, merken die uitgesloten zijn, te gebruiken op SALE items, etc

Let op! Wij plaatsen alleen aanbiedingen en kortingscodes die relevant zijn voor de bezoekers van FashionVoordeel.

Vragen?
Zelf ideeën voor een leuke samenwerking neem dan ook gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info[apestaartje]fashionvoordeel.nl en geef duidelijk aan wat de doelstelling is. Wij nemen zo snel mogelijk contact je op!