FAQ

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij hieronder een overzicht geplaatst van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen dan horen wij uiteraard graag van je. E-mail ons op info(apestaartje)fashionvoordeel.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.


Dit is voor iedereen anders. Sommige bezoekers bekijken dagelijks een aantal keer de website en weer andere bezoekers houden onze  Twitteraccount in de gaten. Natuurlijk kun je je ook inschrijven voor de FashionVoordeel nieuwsbrief.

Graag zelfs! Ondanks dat wij dagelijks het internet afstruinen kan het zijn dat wij soms een kortingscode of aanbieding missen. Als jij een leuke korting hebt gevonden (of zelf een webwinkel hebt en een code wil promoten) neem dan contact met ons op. Wij bekijken je inzending en plaatsen deze als de kortingscode of aanbieding relevant is voor de bezoekers van FashionVoordeel.

Dit is heel simpel, maar helaas alleen voorbestemd aan webwinkels die iets te melden hebben wat interessant is voor de bezoekers van FashionVoordeel. Neem contact met ons op via het contactformulier en wij laten je weten of we je webwinkel plaatsen op FashionVoordeel.

Dit is mogelijk, maar alleen als je boodschap interessant is voor de bezoekers van FashionVoordeel. Neem voor meer informatie contact met ons op en geef duidelijk aan de doelstelling is.

Wanneer je je hebt aangemeld voor de FashionVoordeel nieuwsbrief vol met kortingscodes acties en aanbiedingen op het gebied van fashion, zullen je gegevens alleen door ons, FashionVoordeel, gebruikt worden voor het verzenden van onze nieuwsbrief. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

Wij speuren met dagelijks het internet af naar goede kortingscodes acties en aanbiedingen. Daardoor kan het zijn dat er een keer een kortingscode tussen staat die niet voor verdere promotie bedoeld is. Wij vragen je contact met ons op te nemen en we kijken wat we eraan kunnen doen.

Dat wisselt enorm per webwinkel. Wanneer er op een kortingscode  een bepaalde einddatum zit staat dat duidelijk  aangegeven. Een kortingscode kan bijvoorbeeld een hele maand geldig zijn, terwijl een  andere kortingscode maar een paar dagen geldig is of zelfs een dag geldig is. In sommige gevallen werkt een code zelfs het gehele jaar door! We raden je toch aan om vaak even FahionVoordeel te checken of je niet een belangrijke kortingscode mist.

Een kortingscode is eigenlijk niets anders dan een digitale kortingsbon die je een bepaald voordeel geeft bij een van je favoriete fashion webwinkels. Je levert de kortingsbon nu alleen niet in bij een fysieke winkel, maar bij een online webshop. Een kortingscode kun je invoeren tijdens het afrekenen van je artikelen. Een kortingscode kan je bijvoorbeeld recht geven op 20% korting op een aankoop of een gratis verzending van je bestelling. Het werkt heel simpel. Klik op de gewenste kortingscode. Er open direct een nieuw venster naar de desbetreffende webwinkel waar je wilt shoppen en de code kunt gebruiken. Ga terug naar het scherm van FashionVoordeel en kopieer de kortingscode. Tijdens het afrekenen van je aankopen bij een webwinkel voer je de kortingscode in.. En voilá, voordeel!

FashionVoordeel is niet verantwoordelijk voor het bestelproces. FashionVoordeel wijst  op kortingen, acties en aanbiedingen van winkel en webwinkels op het gebied van mode en fashion, maar heeft helaas geen invloed op de bestellingen.  Als je vragen hebt over je bestelling verzoeken je contact op te nemen met desbetreffende webwinkel.

Waarschijnlijk is de geldigheidsduur van de actie of korting verlopen.  Wanneer de datum verlopen is staat dat duidelijk op de kortingscode aangegeven. Als je actie vindt die wel als actief op FashionVoordeel staat, maar niet meer werkt horen wij graag van je.